Toplo vam preporučujemo Labeffective DuoPack , koja obiluje moćnim sastojcima. Ovaj savršena formula se nalazi u svakom proizvodu Labeffective DuoPack , zajedno sa drugim sastojcima čini čudotvornu formulu. Savršena znanstvena fuzija je učinila da bogati sastojci dopiru do najdubljih slojeva kože i hrane vašu kožu blagotvornom hranom sa izvora.

Labeffective kuća je vaš saveznik kroz život, pruža vam fantastičnog partnera u borbi protiv godina. Daje vam mogućnost da osjetite i vi moć matične ćelije u svojoj koži, da njegujete vaš organizam matičnim ćelijama , imate mogućnost da produžite mladost dok je to moguće i podredite sve vašem zdravlju …

Neophodno je zapamtiti da su kapsule i preparativna kolekcija nerazdvojne cjeline, te kako bi postigli optimalan rezultat potrebno je tretman sprovoditi dva mjeseca u kontinuitetu, koliko će vam i trajati pakovanje kapsula ukoliko butete dosljedni tretmanu. Poučeni Iskustvom iz oblasti estetske medicine znamo da je izuzetno teško naći univerzalan proizvod, lake teksture i visokotolerantan, koji istovremeno može poslužiti i kao idealna svakodnevna njega i kao podloga za dekorativnu kozmetiku. Svakodnevno uzimanje jedne kapsule dnevno sat vremena prije spavanja, one najupornije će bogato nagraditi.

Na potpuno siguran i neinvazivan način podmladite vašu kožu i vaš organizam, omogućite joj da bude što duže sjajna i zdrava, a vaš organizam vitalan i u snazi.

  • Preporučuje se preventivno korištenje od 25 godine
  • Nema poznatih interakcija
  • Nema prijavljenih neželjenih dejstava

U zaključku, za sve nas je važno održavati bezvremensku ljepotu i dobro zdravlje tijela. Da bi smo to postigli potrebno je da koristimo tretmane u obliku kapsule i kolekcije za lice nude nam na raspolaganje blagodati ovčije posteljice i drugih moćnih sastojaka. Upotreba proizvoda nema nus pojave i nakon što prestanete, jer naprosto je ovo je dio vas ! Bitno je da ste informisani koliko je DuoPack važna za vaš organizam i da je potrebno koristiti koliko god je moguće, ukoliko želite dostojanstveno da starite.