POSTAVLJANA PITANJA

Hranjive tvari koje se nalaze u placenti ovce sadrže proteine, lipide, vitamine i minerale. Placenta također generira enzime, hormone rasta i imunološke faktore. Ove hranjive tvari potiču rast stanica, regulišu hormone, jačaju imunološki sistem, staničnu hidrataciju i efikasno pomažu prenošenju kisika kroz cijelo tijelo. Duo Pack PLACENTAe kapsula i krema je formula, placente ovce, sojinog lecitina, vitamina E, pčelinog voska i drugih prirodnih sastojaka koji obezbjeđuju moćan izvor prehrane za sve stanice u organizmu. Ovi visoko kvalitetni sastojci hrane vaš organizam, revitalizirajući sve ćelije u organizmu i popravljajući izgled vaše kože.

PLACENTAe je koncentrisana forma prirodnih satojaka kao dodatka prehrani. Ne bi trebali prelaziti preporučenu dozu, osim ako vam nije drugačije savjetovao vaš doktor. Svaka kapsula sadrži ekstrakt placente ovce 300mg. što je ekvivalent svježe placente ovce 3000mg. medicinske mijere / 30 000mg. prehrambene mjere. Predlažemo jednu ili dvije kapsule dnevno kao dodatak zdravoj prehrani.

Mi preporučujemo uzimanje kapsule kratko prije spavanja i nanošenje kreme dva puta na dan, ujutro i navečer. Jedna kapsula bi trebali uzeti na kraju radnog dana. Na primjer, sat vremena prije spavanja. Ukoliko insistirate na intenzivnoj terapiji, da bi obezbijedili konstantnu prehranu vašeg organizma, bez prestanka, onda preporučujemo uzimanje jedne kapsule u jutarnjem periodu, poslije doručka, i jedne u večernjem periodu, prije spavanja.

PLACENTAe je koncetrirana forma prirodnih sastojaka i može imati intenzivan miris, zavisno od individualne percepcie. Miris je rezultat visoke koncentracije aktivnih supstanci u proizvodu. Sve za ljepotu !

Kao sa svim dodacima ishrani, potrebno je da se posavjetujete sa svojim ljekarom ukoliko ste u drugom stanju.

PLACENTAe kapsule su napravljene od visoko kvalitetnih materijala u laboratoriji koja radi po najvišim svjetskim standardima. Kapsule su mekane gelirane kapsule koje su punjene tekućinom i želatinom. Želatin je provjeren i odobren od TGA (Terapeutic Goods Association) i najboljeg je kvaliteta. Roba je Halal certificirana i TSE/BSE bezbijedna.

Materijal za kapsuliranje je prirodni inertni materijal koji se koristi da bi povezao i zadržao prah kako bi osigurao da aktivne supstance budu pouzdano i jednako disperzirane unutar kapsule. Inertno znači da ne reagira s drugim sastojcima i tjelo ga ne apsorbira.

Ekstrakt je jednak omjeru sirovog osušenog proizvoda, na primjer, omjer 10:1 znači da 10g. sirovog proizvoda se koristi za proizvodnju 1g. proizvoda.

Dodatak prehrani u vidu kapsule absorbiraju vlagu stoga ih treba čuvati na hladnom i suhom mjestu, na temperatiri ispod 30 stepeni C, daleko od izravnog sunčevog svjetla.

]Pogledajte na naljepnici datum isteka roka.
PLACENTAe je sastavljenja od prirodnih sastojaka, koji su obrađeni i zapakirani kako bi povećali rok trajanja, zadržavši prehrambene sadržaje. Naš proizvod zajamčeno zadržava puni nutritivni sadržaj i ako se pravilno pohrani traje i nakon datuma isteka roka.

PLACENTAe formula je koncipirana u vidu kreme koja se maže na lice i kapsule koja se pije kao dodatak ishrani. Formula je podrška zdravim životnim navikama. Ovaj koncept je nastavak zdrave životne priče, to nije trenutno zadovoljavanje potreba, stanje, popiješ i bićeš zdrav, namažeš kremu i bićeš mlad. To je jedan kontinuirani proces ispravne njege svoga tijela i svoje kože, kura koja podmlađuje vaš organizam, dovodeći ga u stanje ravnoteže.
Zajedničke prednosti:

Sve Prednosti korištenja PLACENTAe Duo Pack formule je teško pobrojati: revitalizacija i regeneracija stanica organizma i organa, jačanje imunološkog sistema, smanjenje rizika za nastanak srčanih bolesti , smanjenje serumske koncentracije holesterola i triglicerida, promocija dubokog sna, oslobađanje od stresa, obnavljanje seksualnog zadovoljstva, povećanje razine energije i izdržljivosti, bolja probava, poboljšanje cirkulacije krvi i metabolizma, jednostavnost u postizanju idealne tjelesne težine i održavanje iste. Na kozi ima kompletan anti aging učinak: sužava pora lica i ujednačava ten, obnavljnje stanica kože , povećava joj elastičnost i smanjuje vidljive bore, čineći je sjajnom. Regulira i balansira izlučivanje hormona i podmlađuje vitalna tjelesna tkiva i organe.

Revitalizacija i regeneracija stanica organizma – Podmlađuje naš organizam obnavljajući ćelije vašeg organizma, njeguje vaš organizam i vašu kožu. PLACENTAe formula vas drži dugo vitalne i u snazi. Ubrzava procese u vašem organizmu, tu nema mjesta ljenosti tjela i duha !
Sastav formule:

PLACENTAe formula sadrži mnoštvo novih, mladih i zdravih matičnih stanica. Ova formula je moćna i čudotvorna kombinaciju: faktora rasta, biostimulatora, nutrijenata, vitamina, antioxidansa i prirodnih ekstrakta. Naglašavamo da su sastojci 100% prirodni i da apsolutno nema hemijskih supstanci.

Matične stanice obiluju faktorima rasta. Faktori rasta su mali proteini, prirodno prisuti u koži, organizam ih luči prilikom povrede kože. Oni su vrlo važni u procesu zacijeljivanja rana i obnavljanja strukture kože i vezivnog tkiva, kolagena i elastina. Ukoliko bore shvatimo kao povrede kože, koje nastaju godinama kada koža počne da gubi sposobnost samoobnavljanja. Koži je potreban spoljni stimulans, kliničkim istraživanjima je dokazano da faktori rata u prvom odnosu daju upravo takav podsticaj. Savršen spoljni stimuans je u formuli PLACENTAe koja obiluje faktorima rasta, čija je glavna uloga da pokrenu procese u vašem organizmu da probude vaše uspavene matične ćelije i pomognu vašem organizmu u procesu samoobnove. Kao posljedica ovog procesa u dermu se deponujeu velike količine klagena i hijalurona, pa se koža počinje sama da obnavlja. S toga PLACENTAe kremu možemo nazvati i čudotvorna krema.

PLACENTAe formula također obiluje Biostimulatorima. Biostimulatori su specifični hemijski spojevi koji potiču fiziološki proces rasta i razvoja, oni pomažu da se postignu maksimalne koristi od sastava formule. Kao posljedica oživljavanja organizma mladim matičnim stanicama ubrzava se metabolizam i pospješuje cirkulacija, nastaju velike količine kisika koje biostimulatri iskorištavaju što direktno utiče na maksimiziranje koristi.

Nutrijenti kojima obiluje PLACENTAe formula su hrana koja je potrebna organizmu za život i rast. Oni se koriste kao izvor energije, kao regulatori tjelesnih organa i za samoobnovu tkiva. U organske nutrijente ubrajamo: ugljenhidrate, masti, vitamine i proteine, tj.proteinske blokove aminokiseline. U neorganske urajamo: minerale, vodu i kiseonik.

PLACENTAe kapsula je bogata svim nutrijentima, organskim i neorganskim. Vrlo je bitno da naglasimo da kapsula sadrži mnoštvo esencijalnih nutrijenata ( 10 evidentiraih !) koji se samo mogu unjeti u organizam iz spoljašnjih izvora, jer ga organizam ne može da formira u dovoljnim količinama, pa je potrebno da se unosi u vidu dodatka ishrani. Kapsula obiluje (preciznije:extrakt matičnih ćelija) respektabilnom dozom vitamina A, B kompleks ( B1,B2,B6,B12), biotin, folna kiselina, pantotenska kiselina, više od 6 minerala, 18 aminokiselina, masnih kiselina i puno drugih bioaktivnih tvari poput nukleinskih kiselina i Kolagena.

PLACENTAe formula obiluje najmoćnijim antioksidansom organizmu Vitaminom E, koji štiti ćelije od oštećenja pod dejstvom slobodnih radikala koje oštećuji organizam, čime se pospješuje proces starenja i nastanak bolesti. Vitamin E tu igra moćnu ulogu, on spriječava nastanak arterijskog plaka, suženja arterija i razvoj ateroskleroze, spriječava oksidaciju masti i oštećenje krvnih sudova što diektno utiče na srčana oboljenja i oboljenja krvnih sudova. Naučno je dokazano da je Vitamin E idealna prevencija protiv ovih oboljenja i da je odličan za poboljšanje opšteg zdravlja. Također je uvriježenomišljenje da vitamin E dijeluje kao prirodni afrodizijak. Prirodni vitamin E koji se nalazi u formuli PLACENTAe je kompleks od 8 različitih supstanci i njegova najvažnija funkcija u organizmu je djelovanje kao atioksidans i neutralizator slobodnih radikala. On je odgovoran za pročišćavanje jetre i drugih organa u tijelu, što se direktno reflektuje na ljepotu naše kože i vitalnost naših organa. Sve dok organizam ne isčistimo od stetnih supstanci i toksina, ne možemo očekivati da zravo funkcioniše. Prvenstveno organizam trebate očistiti pa onad nahraniti.

Pročišćavate vaš organizam, oslobađanje od toksina i nečistoća, izmokravanje suvišnih tekućina i regulisanje crijevne flore. Jedno veliko pospremenje organizma. Fizičko oslobađanje nečistoće iz vašeg organizma. Jedna teorija zaboravnosti: Ona zastupa stanovište da toksini razgrađuju lipidni omotač oko neurona i taj toksin može biti uzrok povećanju holesterola, dijabetesa, anksioznosti, depresija, stresa i trauma. Zbog toga je potrebno očistiti vaš organizam. Očistiti od nečistoća ! Čistoća je 80% zdravlja. Srećom mogu se poduzeti izvjesni koraci, kako bi se usporio taj proces. Kapsula obiluje korisnim aminokiselinama, posebno B6 vitaminom koji reguliše crijevnu floru i direktno nam pomaže u izbacivanju nečistoća iz našeg organizma. – PLACENTAe kapsula u vidu TMS-a njeguje vaš organizam novim matičnim stanicama – PLACENTAe Kapsula, u potpunosti podmlađuje vaš organizam – Stare i odumrle ćelije zamjenjuje potpuno novim i zdravim matičnim ćelijama – Moćna doza atioksidansa čisti Vaš organizam – Nove ćelije popravljaju i podmlađuju vaš organizam – Nove ćelije oživljavaju procese u vašem organizmu i potiče vaš organizam na proizvodnju novih zdravih matičnih ćelija – Proteinska doza jača vaš imunološki sistem, hraneći ga aminokiselinama, nukleinskim kiselinama, hijaluronskom kiselinom i moćnim antioksidansima – Čine vaš organizam otpornim i spremnim – PLACENTAe formula sadrži optimalnu kombinaciju faktora rasta ( proteini koji zacjeljuju povrede kože) , biostimulatora ( hemijski sastavi koji potiču procese rasta i razvoja) , nutrijenata ( hrana koja je potrebna organizmu za život) , vitamina , antioksidansa i prirodnih extrakata (matične stanice, pčelin vosak) – PLACENTAe formula one najupornije (odvažne) bogato nagrađuje

Nove i zdrave matične ćelije, zamjenjuju stare i odumrle i pokreću organizam na proces samoobnove, jačanje organizma držeći ga dugo vitalnog i u snazi.
Korištenje PLACENTAe formule je proces obnavljanja vašeg organizma. Ne možete očekivati rezultate preko noći. To je proces koji vas vodi ka cilju.

U životu se postepeno napreduje. Ne možete upisati fakultet a da niste prethodno završili srednju školu. Kod nas bi ljudi htjeli sve preko noći. Da popijem kapsulu i da budem vječno mlad. Morate poštovati pravila igre, korištenjem kapsule ste na pravom putu i morate biti uporni. Kako napredujete tim postajete bolji, osjećate energiju, elan, dobro raspoloženje. Dobro zapamtite PLACENTAe formula nagrađuje uporne. Morate istrajati u svome putu. Sve počinje u glavi !!! Tako um i tijelo čine jedinstvo.

Sve počinje u glavi, tako um i tijelo čine jedinstvo. U zdravom tijelu zdrav um i obratno !
Vaš mozak gubi 10% svoje težine dvadesete i devedesete godine starosti. Dnevno gubimo oko 40.000 nervnih ćelija, tako da je sa 65 godina starosti 1/10 nervnih ćelija našeg mozga izgubljena. Brzina gubitka ovih ćelija je veća u frontalnom dijelu našeg mozga, koji je zadužen za riješavanje problema, apstraktno razmišljanje te simultano izvršavanje većeg broja zadataka.

Kapsula je bogata Sojinim Lecitinom. Sojin Lecitin – Lecitin je dobar emuglator koji pomaže u balansiranju metabolizma, pročišćavanju krvnih sudova i reduciranju masnoće u krvi. Pomaže u prevenciji od hipertenzije, moždanog udara, srčanog udara i arterioskleroze, kao i pozitivno djelovanje na nervni sistem u mozgu i pročišćavanje jetre. Također pomaže prilikom gubljenje tjelesne težine i u regulisanju tjelesne mase, uopšte.

Sadrži prirodne smjese fosfolipida, fosfornu kiselinu i dvije skupine B vitamina (kolina i inozitola) te amino kiseline metionina.

Kolin i inositol su suplementi koji pripadaju skupini vitamina B i oba su neophodna za održavanje mentalnih procesa koji se tiču memorije , učenja i raspoloženja uopšte. Ovaj sastojak je bogati izvor nezasićenih masnih kiselina dobijenih iz sojinog ulja koji potiče metabolizam i razgrađuje masti u tijelu. Ovaj satojak je glavni izvor kolina koji ubrzava metabolizam i pokreće masti u organizmu i lipotropica koja pomaže u probavi masti i topljenju masti u organizmu što ga čini odličnim saveznikom u borbi protiv viška kilograma. Dokazano smanjuje holesterol u krvi. Kolin je također dio neurotransmitera acetikolina što direktno utiče na pospješavanje mentalnih funkcija a posebno onih povezanih sa memorijom.

PLACENTAe kapsula reguliše tjelesnu težinu, smanjuje masnoće u krvi ( prijavljeno 70% korisnika koji su uspjeli da laganim tempom skinu do 5 kliograma !) Zajedničke prednosti: Sve prednosti korištenja PLACENTAe formule teško je pobrojati: revitalizacija i regeneracija stanica organizma i organa, jačanje imunološkog sistema, smanjenje rizika za nastanak srčanih bolesti , smanjenje serumske koncentracije holesterola i triglicerida, promocija dubokog sna, oslobađanje od stresa, obnavljanje seksualnog zadovoljstva, povećanje razine energije i izdržljivosti, bolja probava, poboljšanje cirkulacije krvi i metabolizma, jednostavnost u postizanju idealne tjelesne težine i održavanje iste. Na kozi ima kompletan anti aging učinak: sužava pora lica i ujednačava ten, obnavljnje stanica kože , povećava joj elastičnost i smanjuje vidljive bore, čineći je sjajnom. Regulira i balansira izlučivanje hormona i podmlađuje vitalna tjelesna tkiva i organe. Vodite se filozofijom „samo polako“. Sve što radite polako sa dosta strpljenja dovede vas do cilja. Nemojte dopustiti da vas nešto omete u vašoj namjeri. Ako želite da skinete višak kilograma, to ćete i učiniti. Vi imate tu moć u sebi da se dovedete do željenog cilja, samo je potrebno da se okrenete prema sebi i uočite sve osjećaje u svome tijelu.
opuštenost, oslobađanje uma, krivnje, straha, zabrinutosti, pozitivno razmišljanje,nema nerovoze. Usporite ritam svog života. Oslobodite se negativne energije i negativnih misli. Negativne misli vas nepotrebno troše. Umjesto da se brinete o drugima, brinite se o sebi. Uradite nešto korisno za sebe, počnite koristiti PLACENTAe formulu. Kada su um,tjelo i duh usklađeni, sreća je tada prirodna posljedica, to je stanje u kome se vaša potrebna energija stalno obnavlja. Znakovi neusklađenosti uma tijela i duha su neugoda, bol, depresija, tjeskoba i bolest općenito. PLACENTAe formula usklađuje um, tijelo i duh. Tako da je možemo nazvati formulom „zdravog života“. Sve počinje u glavi, tako um i tijelo čine jedinstvo. Čovjek mora naučiti da živi život na drugačiji način nego što mu to život i društvo nameću. Vrlo je važno da iz svog govora odstranite napetost, da bi ste bili spokojni i imali svoj unutrašnji mir. Vrježbajte opuštenst. Najlakši put do opuštenosti vašeg uma je upravo to da postignete da vaš um bude opušten. Um brzo pristaje na vježbu i disciplinu. Vježbajte ćutanje. Ćutanje je ljekovita, umirujuća i zdrava navika. Samo ponekad se rijetkom pojedincu pruži prilika da šeta gustom šumom. Ili da sjedi pored mora, da meditira na vrhu planine ili na palubi nekog broda usred okeana. Ali kada imate takva iskustva, možete zadržati tu sliku i prizvati je u sjećanje. Ponesite u mislima taj mirni kutak, a kapsula će vam pomoći da se lakše povežete sa svojim tijelom i da usporite vrijeme. Usporite proces starenja. Produžite svoju mladost dok je to moguće. Ljudi kojima je savjest mirna imaju svakodnevne rituale za održavanje svoje ravnoteže. Uzimanjem kapsule sat vremena pred spavanje vi pravite svoj ritual, činite nešto korisno za sebe. Kada nanosite kremu na lice, meditirate, odvajate vrijeme za sebe. Prihvatite savjet takav kakav jeste, radite na tome da vaš kutak svijeta bude mirniji.
Da kapsula promoviše duboki san, spavate kao beba, rano odlazite na spavanje i rano se budite, puni energije za nove radne pobjede. Nedostatak duševnog mira je posljedica uticaja buke na nervni sitem savremenog čovjeka. Naučni eksperimenti pokazuju da je buka na mjestu gdje radimo, živimo ili spavamo u znatnoj mjeri umanjuje naše sposbnosti. Impulsi koje ovi zvuci šalju od naših nerava umanjuju vrijednost našeg pravog odmora. Vrlo je bitno da dobro spavamo. Ne naspavan organizam je uzrok svih naših bolesti. Vi morate da spavate ako želite zdravo i dugo da živite. Osjećanje da ste odmorni , koje proističe iz vaše potpune unutrašnje tišine, terapija je najveće vrijednosti. Naspavan organizam je veseo i odmoran, nema depresije. Depresija čini čovjeka starijim, depresija utiče štetno na kardiovaskularni sistem, depresivni ljudi jedu nekvalitetnu hranu, slabije se kreću i ne poduzimaju preventivne mjere za očuvanje svog zdravlja.

Na potpuno siguran i neinvazivan način podmladite vašu kožu i vaš organizam, omogućite joj da bude što duže sjajna i zdrava, a vaš organizam vitalan i u snazi.
Neophodno je zapamtiti da su krema i kapsula dvije nerazdvojne cjeline i kako bi postigli optimalan rezultat potrebno je tretman sprovoditi dva mjeseca u kontinuitetu, kKoliko će vam i trajati bočica kapsula ukoliko budete dosljedni tretmanu.

Svakodnevno uzimanje jedne kapsule dnevno sat vremena prije spavanja, one najupornije će bogato nagraditi

Poučeni Iskustvom iz oblasti estetske medicine znamo da je izuzetno teško naći univerzalan proizvod, lake teksture i visokotolerantan, koji istovremeno može poslužiti i kao idealna svakodnevna njega i kao podloga za dekorativnu kozmetiku.

Preporučuje se preventivno korištenje od 25 godine …
Nema poznatih interakcija
Nema prijavljenih neželjenih dejstava

Naravno da bolje funkcioniše organizam. Kada se tijelo pokrene u proces samoobnove i počne da proizvodi sve one aminokiseline koje su mu potrebne za bolji rad, organizam živne. Pokrenu se procesi u organizmu i organizam se jednostavno probudi. Dugoročno ostajete vitalni i u snazi.
Sve što sam stariji uvjereniji sam da nas ni godine ni okolnosti ne moraju da liše snage i vitalnosti. Često griješimo kada kažemo: „Kada budem imao energije, džogiraću svakog jutra“. Ne ! to je pogrešno. Prvo počnite ! Energiju i polet za posao dobićete kada počnete. Tajna je u tome da krenete. Nikada nećete biti apsolutno spremni ni za što. Pripremite se koliko možete a zatim krenite. Počnite sa uzimanjem PLACENTAe kapsule, ona vam daje potrebnu pokretačku energiju, a kada počnete onda ćete ući u proces samoobnove i sami ćete početi da proizvodite energiju.

Mnogi ljudi osjećaju umor jednostavno zato što ih ama baš ništa ne zanima. Baveći se mnogobrojnim beznačajnim problemima. Njihove lične brige značajnije su im i važnije od svih kriza u istoriji čovječanstva. Najsigurniji način da ne postanete umorni jeste da radite i da se posvetite nečemu u šta duboko vjerujete. Ljudi koji pate od nedostatka energije, uznemireni su više ili manje svojim dubokim, emotivnim i psihološkim problemima. Ugušena energija blokira kreativnost i rad uzrokujući još stresniju situaciju.

Zajedničke prednosti:

revitalizacija i regeneracija stanica organizma i organa, jačanje imunološkog sistema, smanjenje rizika za nastanak srčanih bolesti , smanjenje serumske koncentracije holesterola i triglicerida, promocija dubokog sna, oslobađanje od stresa, obnavljanje seksualnog zadovoljstva, povećanje razine energije i izdržljivosti, bolja probava, poboljšanje cirkulacije krvi i metabolizma, jednostavnost u postizanju idealne tjelesne težine i održavanje iste. Na kozi ima kompletan anti aging učinak: sužava pora lica i ujednačava ten, obnavljnje stanica kože , povećava joj elastičnost i smanjuje vidljive bore, čineći je sjajnom. Regulira i balansira izlučivanje hormona i podmlađuje vitalna tjelesna tkiva i organe.

PLACENTAe Kapsula, u potpunosti podmlađuje vaš organizam
Podmlađuje i obnavlja sve ćelije u vašem tijelu
Stare i odumrle ćelije zamjenjuje potpuno novim zdravim i mladim ćelijama
Nove ćelije popravljaju i podmlađuju organe i kompletan organizam
Nove ćelije oživljavaju procese u Vašem organizmu, bude uspavane matične ćelije i potiče vaš organizam na proizvodnju novih zdravih matičnih ćelija

Respektabilnan proteinski koktel satojaka Jača vaš imunološki sistem, hraneći ga aminokiselinama, nukleinskim kiselinama, hijaluronskom kiselinom i moćnim antioksidansima

– Poboljšava cirkulaciju krvi i ubrzava metabolizam
– Čine vaš organizam otpornim i spremnim za godine koje dolaze
– smanjenje serumske koncentracije holesterola i triglicerida,
– smanjenje rizika za nastanak srčanih bolesti,
– Regulira i balansira izlučivanje hormona
– Moćna doza antioksidansa u potpunosti čisti vaš organizam
– obezbjeđuje bolju probavu
– Pročišćavanje jetre i drugih organa
– oslobađanje od stresa,
promocija dubokog sna,
povećanje razine energije i izdržljivosti,
obnavljanje seksualnog zadovoljstva,
jednostavnost u postizanju idealne tjelesne težine i održavanje iste.

Pozitivno utiče na vaš um, činite nešto za sebe … namećete sebi male rituale ispijanja kapsule jednom dnevno i masiranjem lica kremom !
– Kada su um, tjelo i duh usklađeni, sreća je tada prirodna posljedica. Znakovi neusklađenosti uma tijela i duha su neugoda, bol, depresija, tjeskoba i bolest općenito. PLACENTAe formula usklađuje um, tijelo i duh. Tako da je možemo nazvati formulom „zdravog života“. Koristeći PLACENTAe formulu činite nešto dobro i korisno za sebe, za svoje tijelo, za svoj um i samim tim za svoj duh. Svaka ispravna njega počinje još u vašoj glavi. Svaka odluka na promjenu loših životnih navika počinje sa vama.

– Povežite se sa sobom, sa svojim željama i potrebama svoga tijela

– Meditirajte ( sklonite se od gužve ), da osluškujete svoje potrebe

– Odlučite se na pozitivnu promjenu, počnite zdrav život od danas ( PLACENTAe formula će vam pomoći u toj odluci, namečući rituale, ispijanja jedne kapsule dnevno sat vremena pred spavanje i masirajući vaše lice nanoseći svaki dan i noć kremu na lice, to je vrijeme koje odvajate za sebe, iskoristite pozitivno vrijeme namjenjeno vama )

Kapsula je bogata sojinim Lecitinom. Sojin je dobar emuglator koji pomaže u balansiranju metabolizma, pročišćavanju krvnih sudova i reduciranju masnoće u krvi. Pomaže u prevenciji od hipertenzije, moždanog udara, srčanog udara i arterioskleroze, kao i pozitivno djelovanje na nervni sistem u mozgu i pročišćavanje jetre. Također pomaže prilikom gubljenje tjelesne težine i u regulisanju tjelesne mase, uopšte.

Sadrži prirodne smjese fosfolipida, fosfornu kiselinu i dvije skupine B vitamina (kolina i inozitola) te amino kiseline metionina.

Kolin i inositol su suplementi koji pripadaju skupini vitamina B i oba su neophodna za održavanje mentalnih procesa koji se tiču memorije , učenja i raspoloženja uopšte. Ovaj sastojak je bogati izvor nezasićenih masnih kiselina dobijenih iz sojinog ulja koji potiče metabolizam i razgrađuje masti u tijelu. Ovaj satojak je glavni izvor kolina koji ubrzava metabolizam i pokreće masti u organizmu i lipotropica koja pomaže u probavi masti i topljenju masti u organizmu što ga čini odličnim saveznikom u borbi protiv viška kilograma. Dokazano smanjuje holesterol u krvi. Kolin je također dio neurotransmitera acetikolina što direktno utiče na pospješavanje mentalnih funkcija a posebno onih povezanih sa memorijom.

Iz knjige: „Otkrij tajnu uspjeha i sreće“ prof.dr.Emira Solakovića

Drugim riječima, vjerujemo da naši geni određuju našu neurološku sudbinu, što jednostavno nije istina. Čak i ako su vaš geni odlučili da vam daju dosta zaboravnosti u životu, imate još uvjek mogućnosti da se borite protiv toga i da vaš mozak služi pouzdano, pamteći i najmanje detalje čak i kada vam broj svjeća na rođendanskoj torti bude trocifren.

Analiziranjem pamćenja kod blizanaca saznalo se da je manje od 50% memorije nasljeđeno što znači: prihvatite moje savjete i pobjedite genetiku. Na kraju se može reći: genetika puni pištolj, ali vi ste taj koji poteže obarač.

Jadna kapsula dnevno PLACENTAe formule, sat vremena prije spavanja će vam pomoći da iskoristite potencijal vašeg mozga i poboljšate svoju memoriju. Održavajući mozak aktivnim, utječete na sporije starenje arterijskog i imunološkog sistema u prosjeku za 1,3 godine.

Jeste ! PLACENTAe formula je u svjetu poznata „kura podmlađivanja“ vašeg organizma, bazira se na matičnim stanicama koje su neprocijenjivo blago za naš organizam. Svjetski poznati trend tretmana matičnim stanicama jeste kura podmlađivanja organizma! Zahvaljujući Labeffective kući … danas ! … luxsuz probranih postaje dostupan svakom čovjeku … u bočici PLACENTAe formule … koja kao osnovni sastojak ima matične stanice iz placente ovce. U svjetu prozvan eliksir mladosti 21. vijeka ovaj tretman se zove TMS-Tretman Matičnim Stanicama ili engleska verzija SCT-Steam Cell Therapy. Eru primjene matičnih ćelija iskoristili su naučnici da zaustave starenje i da koliko-toliko vrate mladost. Nakon što su se mnoge holivudske ličnosti podmladile zahvaljujući tretmanu matičnim ćelijama, ova metoda stigla je i kod nas u formuli PLACENTAe. Idealna kombinaciju koja potiče zdravlje i ljepotu iznutra i izvana, podmlađuje vašu kožu, oživljava sve procese u vašem organizmu, ostavljajući vas dugo vitalne i u snazi. Buđenja naših uspavanih matičnih stanica i pomaganje organizmu u procesu samoobnove. PLACENTAe u potpunosti podmlađuje vaš organizam. Stare i odumrle matične stanice zamjenjuje novim i zdravim matičnim stanicama. Razlog tome je glavni sastojak formule, prirodni extrakt matičnih satnica iz placente mlade ovce. Naglašavamo da su sastojci 100% prirodni i da apsolutno nema hemijskih supstanci.

Prebacivanje sadržaja

Ova moćna formula je za ljepotu i zdravlje:
– Podmlađuje vaš organizam

– daje vam snagu i produžava vitalnost .. prlongira proces starenja

– regenerativna krema za njegu lica koja podmlađuje !

– revitalizirajuća kapsula koja oživljava sve procese u vašem organizmu !

Tretman je namjenjen:

mladoj poslovnoj ženi koja njeguje sebe,
uspejšanom muškarcu koji vodi računa o svom tjelu,
aktivnim srednjovječnim ljudima,
starijim ljudima koji se njeguju,

Labeffective kuća je vaš saveznik kroz život, pruža vam fantastičnog partnera u borbi protiv godina. Daje vam mogućnost da osjetite i vi moć matične ćelije u svojoj koži, da njegujete vaš organizam matičnim ćelijama , imate mogućnost da produžite mladost dok je to moguće …

Podredite sve vašem zdravlju …

Svjetski trendovi i TMS ( SCT ) „Holivudska pomama“
Terapija Matičnim Stanicama ( TMS ) ili Steam Cell Therapy ( SCT ), je etablirana u javnosti već 30-tih godina. „Otac stanične terapije“ je prof.dr. Paul Niehens koji je među prvima koristio stanice životinja na ljude.

1931 prof.dr.Paul Niehens otvara kliniku na ženevskom jezeru u Montreuxu u Švicarskoj, pod nazivom La Prairie. Ova klinika se proslavila po tretmanima podmlađivanja koji su se bazirali na matičnim stanicama životinjskog porijekla. Tretmani su se sprovodili na način da se pacijentu u debelo meso inekcijom ubrizgavaju matične stanice koje se uzimaju iz ovčijeg fetusa. I danas su ovi tretmani podmlađivanja broj jedan u ovoj klinici i koštaju po 20 000 švicarskih franaka, a Svjetski poznate zvjezde su korisnici tih tretmana. ( Mik Jeger, David Bouvie … )

La Prairie laboratorij ponosan je na nasljeđe La Prairie klinike u Montreuxu, Švicarska. Godine 1978., nakon godina istraživanja znanstvenici u La Prairie klinici najavili su dolazak Cellular Skin sustav tretmana koji je revolucionarizirao znanost o njezi kože. Od 1982. La Prairie laboratorij nije više dio klinike La Prairie, ( labaratoriju vodi kćerka Dr.Paula Nihensa) ali je postao izvorištem novih naprednih tretmana u njezi kože koji će ispraviti postojeće nepravilnosti i spriječiti buduće nesavršenosti… Njihovi svjetski poznati proizvodi su i danas bazirani na SCT i u svome sastavu kao osnovu imaju matične ćelije ovce.

Labeffective se ugledao u revolucionarski duh prof.dr.Paula Niehansa i njegove klinike La Prairie i kvalitet njegovih proizvoda, napredna nano tehnologija je omogućila laboratoriji effective napravi kremu i kapsulu koja je svjetskog kvaliteta i dosta povoljnije cijene. Labeffective je imao viziju da „učini pristupačnim luksuz bogatih i slavnih i stavi ga na raspolaganje širim masama“, i uspjeli su u tome, dobili smo revolucionaran nadasve kvalitetan proizvod i cjenovno pristupačan.

Matične ćelije su slabo diferencirane ćelije, sposobne da se transformiraju u ćelije drugih tkiva i organa. Zbog te sposobnosti one su u stanju zacjeljivati oštećena tkiva, migrirajući na mjesto oštećenja, razmnožavajući se i pretvarajući se u ćelije oštećenog tkiva, popunjavajući defekte zdravim funkcionalnim ćelijama. Uzimanje matičnih ćelija iz placente ovce ne povlači sa sobom etička pitanja.
Matična stanica je pluripotentna stanica ima ova osnovna svojstva: sposobnost samoobnavljanja, sposobnost diferencijacije i sposobnost proliferacije.

U stvaranju i djelovanju našeg tijela sudjeluje više milona stanica. Sve one imaju svoju funkciju i ulogu, tj. Specijalizirane su za funkcioniranje određenog dijela organizma. Matične ćelije nisu specijalizirane. One se mogu transformirati u različite stanice u organizmu, one se same obnavljaju, mlade su, pametne jer pronalaze stare i ostećene stanice i zamjenjuju ih, vrlo su moćne jer podmlađuju organe i organizam, jedinstvene su u medicini, upravo zbog svojih karakteristika i mogućnosti prilagođavanja. One su izvor svih stanica tijela, a ova sposobnost regeneracije oštećenih tkiva čini ih jedinstvenima u medicini.

Krema na koži ima kompletan anti-aging efekat. PLACENTAe krema, univerzalna, hranjiva i hidratantna, ima potpuni efekat podmlađivanja vaše kože.
– Nove i zdrave matične ćelije hrane vašu kožu, obiluju faktorima rasta u kombinaciji sa ostalim sastojci kreme prodiru duboko u epidermis pokreću proces samoobnove i potiču proizvodnju kolagena i haijaluronske kiseline.

– Respektabilna doza hijaluronske kiseline hidratizira vašu kožu

– Kolagen popunjava i zateže vašu kožu, dajući joj maladalački sjaj

– Sužava pore na licu

– Ujednačava ten

– Obnavlja stanice kože

– Smanjuje vidljive bore

– Povećava elastičnost kože

– Čineći je sjajnom

– One najupornije bogato nagrađuje

– Remodeliranje i razmnožavanje kolagenskih niti.
– To povećava elastičnost i zategnutost kože.

– Nestaju bore, zahvaljujući volumetričkom efektu biostimulacije kožnih ćelija.

– Ubrzava se proces zarastanja nakon operativnih zahvata ili povreda.

– Regeneracija pokidanih kolagenih vlakan na mestu nastnka strija, te su manje uočljive.

– Matične ćelije su veoma hranljive i bogate proteinima, podržavaju aktivnost kože, štite od UV oštećenja, redukuje linije i bore.

PLACENTAe formula je koncipirana u vidu kreme koja se maže na lice i kapsule koja se pije kao dodatak ishrani. Formula je podrška zdravim životnim navikama. Ovaj koncept je nastavak zdrave životne priče, to nije trenutno zadovoljavanje potreba, stanje, popiješ i bićeš zdrav, namažeš kremu i bićeš mlad. To je jedan kontinuirani proces ispravne njege svoga tijela i svoje kože, kura koja podmlađuje vaš organizam, dovodeći ga u stanje ravnoteže. Zajedničke prednosti pobojati: Sve Prednosti korištenja PLACENTAe Duo Pack formule je teško pobrojati: revitalizacija i regeneracija stanica organizma i organa, jačanje imunološkog sistema, smanjenje rizika za nastanak srčanih bolesti , smanjenje serumske koncentracije holesterola i triglicerida, promocija dubokog sna, oslobađanje od stresa, obnavljanje seksualnog zadovoljstva, povećanje razine energije i izdržljivosti, bolja probava, poboljšanje cirkulacije krvi i metabolizma, jednostavnost u postizanju idealne tjelesne težine i održavanje iste. Na kozi ima kompletan anti aging učinak: sužava pora lica i ujednačava ten, obnavljnje stanica kože , povećava joj elastičnost i smanjuje vidljive bore, čineći je sjajnom. Regulira i balansira izlučivanje hormona i podmlađuje vitalna tjelesna tkiva i organe.[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”Za šta je dobar Sojin-Lecitin ?” open=”no”]Sojin Lecitin- Lecitin je dobar emuglator koji pomaže u balansiranju metabolizma, pročišćavanju krvnih sudova i reduciranju masnoće u krvi. Pomaže u prevenciji od hipertenzije, moždanog udara, srčanog udara i arterioskleroze, kao i pozitivno djelovanje na nervni sistem u mozgu i pročišćavanje jetre. Također pomaže prilikom gubljenje tjelesne težine i u regulisanju tjelesne mase, uopšte.