Doživite beskraj luksuza zahvaljujući Labeffective kući koja je samo za vas osmislila najluksuzniju formulaciju bogatih sastojaka u vidu Labeffective formule i stavila na raspolaganje dostupnu svakom čovjeku. Kult tajnosti, nekada luksuz probranih na raspolaganju svima.

Razotkrivamo vam dugo čuvanu tajnu bezvremenske ljepote, dugovječnu vitalnost kompletnog tijela zahvaljujući aposolutnoj moći matične ćelije koja pomjera granice njege do limita mogućeg. U svjetu prozvan eliksir mladosti 21. vijeka ovaj tretman se zove TMS-Tretman Matičnim Stanicama ili engleska verzija SCT-Steam Cell Treatment.

Mi okrećemo vrijeme u vašu korist, stavljamo vam na raspolaganje nauku u službu vječne mladosti. Nesebično dijelimo sa vama revolucionarne ideje koje vam produžavaju kvalitet životnog vijeka održavajući vas dugo vitalne i u snazi. Naučni potpis je postao naš znak.

Eru primjene matičnih ćelija iskoristili su naučnici da zaustave starenje i da koliko-toliko vrate mladost. Nakon što su se mnoge holivudske ličnosti podmladile zahvaljujući tretmanu matičnim ćelijama, ova metoda stigla je i kod nas u formuli Labeffective. Idealna kombinacija koja potiče zdravlje i ljepotu iznutra i izvana, podmlađuje vašu kožu, oživljava sve procese u vašem organizmu, ostavljajući vas dugo vitalne i u snazi. Buđenja naših uspavanih matičnih stanica i pomaganje organizmu u procesu samoobnove. Labeffective u potpunosti podmlađuje vaš organizam. Stare i odumrle matične stanice zamjenjuje novim i zdravim matičnim stanicama. Razlog tome je glavni sastojak formule, prirodni extrakt matičnih satnica iz placente mlade ovce. Naglašavamo da su sastojci 100% prirodni i da apsolutno nema hemijskih supstanci.