U potrazi za vječnom ljepotom, beskrajni luksuz pažljivo izabranih sastojaka koji nadzilaze običnu njegu kože poklanja vam tajnu vječne mladosti u Labeffective DuoPack. Uništava bore na njihovom izvoru i briše sve nepravilnosti na licu. Za elastičan i mlad izgled kože, sada i zauvjek. Za ženu koja zna da izabere pravog saveznika kroz život.

Mi okrećemo vrijeme u vašu korist. Stavljamo nauku na raspolaganje u službu vječne mladosti. Pokrećemo revolucionarne ideje koje produžavaju kvalitet životnog vijeka održavajući vas dugo vitalne i u snazi. Razotkrivamo vam „kult tajnosti“ i nekada luksuz probranih dajemo na raspolaganje masama. Samo za vas otkrivamo dugo čuvanu tajnu zaustavljanja vremena. Naučni potpis postaje naš znak. Labeffective je vaš bezuslovni saveznik u borbi protiv godina. 

DuoPack

Labeffective kuća je osmislila inovativnu i moćnu formulu za ljepotu i zdravlje, u vidu tretmana matičnim stanicama pod nazivom ANTI-AGING COLLECTION, revolucionarnu formulu bezvremenske ljepote.

Labeffective kolekcija je sinergijski proizvod koji se sastoji od više komponenti: moćne kapsule koja se pije i njege za lice u vidu hranjive i hidratantne kreme, konačne formule u vidu seruma, njege oko očiju i njege usana. Bočica ima 60 kapsula, a krema se nalazi u pakovanju od 75 ml. Tretman traje 2 mjeseca koliko vam mogu trajati i proizvodi.

Ovi proizvodi se plasiraju po prvi put na BH tržištu, klinički su testirani. Iza ovih proizvoda stoji više relevantnih institucija. Certificirani su od njemačkog TUV-a. Proizvedeni u Singapuru po najstrožijim svjetskim standardima. Ovi proizvodi su potpuno sigurni.

Djelovanje

Doživite bezvremensku ljepotu, ulaskom u carstvo spokoja duha i tijela. Doživljavajući najluksuzniju formulaciju sastojaka obnovite izgled vaše kože i zadovoljite svoje unutrašnje potrebe za balansom u vašem organizmu. Pozitivno utičite na vaš um. Učinite nešto za sebe, jednostavno nametnite sebi male rituale ispijanja kapsule jednom dnevno i nježnim masiranjem lica najluksuznijom formulacijom hranjivih satojaka koji jednostavno čine dobro vašoj koži.

Ovu moćnu kolekciju shvatite kao bogatu i kvalitetnu njegu koja pomjera geranice njege do limita mogućeg. Uz pomoć savršene formule različitih proizvoda koji se odlično nadopunju činite dobro za svoje tjelo, uvodeći male rituale u svoj život smirujete svoj um. Usklađujući svoje unutrašnje težnje za duševnim mirom činite dobro za sebe. Kada su um, tijelo i duh usklađeni, sreća je tada prirodna posljedica. Znakovi neusklađenosti uma tijela i duha su neugoda, bol, depresija, tjeskoba i bolest općenito. Ova čudotvorna formula usklađuje um, tijelo i duh, tako da je možemo nazvati formulom „zdravog života“. Koristeći ovu moćnu formulu u vidu Labeffective DuoPack, činite nešto dobro i korisno za sebe, za svoje tijelo, za svoju kožu, za svoj um i samim tim za svoj duh. Svaka ispravna njega počinje još u vašoj glavi.

Svaka odluka na promjenu loših životnih navika počinje sa vama.
– Povežite se sa sobom, sa svojim željama i potrebama svoga tijela
– Meditirajte, sklonite se od gužve sa namjerom da osluškujete svoje potrebe
– Odlučite se na pozitivnu promjenu, počnite zdrav život od danas

Koristi

Labeffective kolekcija će vam pomoći da učinite nešto korisno za sebe i svoje zdravlje, namećući sebi male rituale, ispijanja jedne kapsule dnevno sat vremena pred spavanje i masirajući vaše lice nanoseći svaki dan i noć kreme na lice. To je vrijeme koje odvajate za sebe. Iskoristite pozitivno vrijeme namjenjeno vama.

Ova formula ima nebrojane koristi za vaš organizam i za vašu kožu. Kapsula podmlađuje vas organizam ostavljajući vas dugo vitalne i u snazi, a preparativna kolekcija ima regenerativne učinke na vašu kožu, čineći je sjajnom i zdravom. Ovu formulu shvatite kao jednu vrlo kvalitetnu njegu za vaš organizam i za vašu kožu. Za ljepotu i zdravlje, sada i zauvijek.

Preporuke

Stručni tim saradnika Labeffective vam toplo preporučuje ANTI-AGING KOLEKCIJU u vidu TMS-a, obogaćenu sa kolagenom i hijaluronom koja sa još dosta drugih moćnih sastojaka čini ovu formulu čudotvornom. Tretman vam traje do dva mjeseca, zavisno koliko intenzivno želite da ga provodite i zavisno dali pijete jednu ili dvije kapsule dnevno. To zavisi isključivo od vas i vaših želja i potreba. Tretiranje se preporučuje u vidu više proizvoda u jednom tretmanu, koji se istovremeno koriste, kapsula koja se pije uz istovremeno nanošenje preparativne kozmetike na lice. Ova čudotvorna kombinacija na najbolji mogući način tretira površinu kože i potkožnog tkiva. Slobodno možemo nazvati ovu kombinaciju „eliksirom mladosti“ 21 vijeka, koji vam nudi 100% zadovoljstvo korištenja.

Ova savršena formula se nalazi u svakom proizvodu Labeffective kolekcije, zajedno sa drugim sastojcima čini čudotvornu formulu. Savršena znanstvena fuzija je učinila da bogati sastojci dopiru do najdubljih slojeva kože i hrane vašu kožu blagotvornom hranom sa izvora.

Bogate sastojke kojim obiluju kreme jednostavno shvatite kao najbolji mogući izbor za tretiranje vaše kože. Poučeni iskustvom iz oblasti estetske medicine znamo da je izuzetno teško naći univerzalan proizvod, lake teksture i visokotolerantan, koji istovremeno može poslužiti i kao idealna svakodnevna njega i kao podloga za dekorativnu kozmetiku.