KONTAKT

ISALI Invest Group d.o.o. za i u ime Labeffective

Mi smo uvjek spremni odgovoriti na svako pitanje, trudimo se biti inovativni i pratimo posljednje svjetske trendove. Naš tim je uvjek na raspolaganju našem korisniku. Pozovite nas ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda, uslova prodaje i dostave, načina upotrebe ili nešto drugo. Rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.Mi smo uvjek spremni odgovoriti na svako pitanje, trudimo se biti inovativni i pratimo posljednje svjetske trendove. Naš tim je uvjek na raspolaganju našem korisniku. Pozovite nas ukoliko imate pitanja u vezi naših proizvoda, uslova prodaje i dostave, načina upotrebe ili nešto drugo. Rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite.Labeffective je ime tržišne marke, brend, koji nudi inovativan, moćan i vrlo atraktivan proizvod za revitalizaciju organizma i podmlađivanje kože. Proizvod koji potiče ljepotu iznutra i izvana, preventivni i rekonstrukcijski proizvod pod nazivom Labeffective DuoPack

Korištenjem predznanja o terapiji matičnim stanicama u kombinaciji sa posljednjim tehnološkim dostignućima, stručni tim Laboratorije effective je stvorio kapsulu i kremu kao idealnu kombinaciju koja potiče ljepotu i zdravlje iznutra i izvana. Moćan sastav djeluje na oživljavanje i revitaliziranje stanica usporavajući proces starenja organizma, kože potičući stanično podmlađivanje, regeneraciju i dugovječnost. Odvažno možemo reći da imamo tajnu za produžavanje mladosti, u svjetu prozvanog “eliksir mladosti” 21. vijeka! .

Labeffective je ime Tržišne Marke (TM) koja je nastala usljed potrebe za inovativnim riješenjima u industirij preparativne kozmetike i suplemenata. Labeffective je intelektualni proizvod, ISALI Invest Group-a, domaća marka koja se proizvodi u proizvodnom pogonu respektabilne farmaceutske fabrike GET Effective Product Industry, koja je vodeća proizvodnja proizvoda za ljepotu i zdravlje.

Labeffective koristi prednosti tehnološkog razvoja i nudi svojim klijentima najbolja moguća riješenja 21. vijeka. Naš tim stručnjaka koristi sirove materijale nastale procesom korištenja napredne nano tehnologije koja razlaže sastojke i pomaže sastojcima da se lakše apsorbuju u najudaljenijim stanicama epidermisa dopuštajući gotovo trenutno hranjenje kožnih stanica i apsorbciju hranjivih tvari.

  • Inovativan proizvod za revitalizaciju organizma
  • Najviši etički i profesionalni standardi
  • Kvalitet proizvoda i certificirana proizvodnja
  • Pouzdanost i povjerenje
  • Svjetski standard proizvoda
  • Efektivnost i efikasnost
  • Klijent na prvom mjestu

VIZIJA Mi imamo viziju revolucionarne i inovativne tržišne marke, koja našim klijentima nudi najbolja moguća riješenja poštujući klijentovu želju za kvalitetom i pristupačnom cijenom. Naša vizija se ogleda u spremnosti da pravovremeno djelujemo tragajući za inovacijama i konstantno se prilagođavamo tržišnim uslovima.

POSLOVNA FILOZOFIJA Kao firma i kao pojedinci mi se vodimo najvišim etičkim i profesionalnim standardima i nama je na prvom mjestu zadobiti povjerenje klijenta. Mi stavljamo akcenat na povjerenje koje je u ovom poslu od izuzetne važnosti. Obzirom da su naši klijenti različito informisani, posjedujući više ili manje znanja iz naše branše, tada im je potrebna osoba od povjerenja koja će im pomoći i informisati ih na korektan način. Koliko zaista kvalitetan proizvod će dobiti, isključivo zavisi od toga kako stvaraoci proizvoda rade svoj posao. Mi smo već provjereni od naših klijenata i zadobili smo njihovo povjerenje, dobili su zagarantovano najbolju moguću uslugu jer mi razmišljamo dugoročno i pošteno radimo svoj posao.

VRIJEDNOSTI Vrijednosti kojima se vodimo, proteklo vrijeme, danas kao i u buduće su „najboli kvalitet proizvoda za naše korisnike, integritet i poštenje, otvorenost i puno uvažavanje, hvatanje u koštac sa velikim izazovima, lični rast i lična težnja da se bude odličan, konstruktivan samokriticizam. Mi smo posvećeni našim klijentima, imamo vrhunski obrazovan kadar koji odgovara uspješno na svaki zahtjev. Mi želimo biti odgovorni prema našim klijentima i iskazujemo bezuslovnu posvećenost, ostvarujemo rezultate boreći se za najviši kvalitet i mjesto broj jedan na tržištu.

MOTO „Vaš pouzdan partner … etični i odgovorni … mi zaslužujemo vaše povjerenje“

MISIJA Naša misija i svrha postojanja je da ponudimo našim korisnicima svjetski standard proizvoda u domenu preparata za ljepotu i zdravlje, pritom uvažavajući njihovu potrebu za kvalitetom i pristupačnom cijenom. To je naša misija, naša „zvijezda vodilja“. Sve što mi radimo odražava ovu misiju i naše vrijednosti koje je čine ostvarljivom. Danas sa ponosom predstavljamo revolucionarni proizvod za podmlađivanje i revitalizaciju organizma, sa pravom možemo reći da je to, svjetski prozvan, “eliksir mladosti” 21. vijeka. Shodno tome da se pretpostaviti da su naši planovi za budućnost jasni, mi mislimo tragati i dalje za inovativnim rješenjima. Danas nudimo najbolji mogući proizvod kao saveznika u borbi potiv starosti, u budućnosti će mo tragati dalje i budite sigurni kada se pojavi nešto novo, nešto dobro za naše korisnike mi će mo to plasirati iz naše laboratorije. Naglašavam da se borimo za vas, tragamo za najboljim i najbezbolnijim rješenjima i bezuslovno vam stavljamo na raspolaganje naš respektabilan tim visoko obrazovanog kadra. Na prvo mjesto stavljamo kvalitet a ne kvantitet, mi poslujemo sigurno, planiramo dugoročno i mi ćemo uvjek biti sa vama.

STRATEGIJA Naša strategija je “biti efektivan i efikasan tj. raditi pravu stvar na pravi način” i tako ostvariti naš cilj tj. biti broj jedan u svijetu. Sprovođenje strategije se ogleda u ostvarivanju konkurentske prednosti, jer se fokusiramo na inovativne proizvode što je naša ključna kompetencija.

CILJ Naši ciljevi su jasni, ponuditi najbolji mogući proizvod, zadovoljiti očekivanja korisnika i informisati korisnika o našim proizvodima, pri tom uvažavjući korisnikovu želju za kvalitetom i pristupačnom cijenom.

Preformansne mjere i fokus stavljamo na inovativne proizvode koje kreiramo u Labeffective laboratoriji i proizvodimo u fabrici koja je broj jedan proizvođač proizvoda za ljepotu i zdravlje, vodeći se filozofijom „najbolij sa najboljima“.

Labeffective je nova firma na globalnom tržištu koja je u kratkom roku zadobila povjerenje klijenata. Vodimo se filozofijom “klijent na prvom mjestu”. Naši klijenti nam vjeruju, sigurni su sa nama, znaju da radimo odlično svoj posao i dajemo odličan proizvod. Mi smo već provjereni i vremenom postajemo sve bolji. Mi smo mjesto na kojem se educirate. Etični i odgovorni, mi zaslužujemo Vaše povjerenje … Naučni potpis postaje naš znak!