GALERIJA SLIKA

Druženje sa Labeffective korisnicama 2018

Još jedno ugodno druženje sa našim dragim Labeffective korisnicama. Okupili smo jedan manji dio naših zadovoljnih korisnika, kako bismo razmijenili  iskustva, i imali jedno prijatno i ugodno druženje.  

Druženje sa Labeffective korisnicama nastavljamo svake godine, kako bismo saznali iskustva, vidjeli potrebe i ispunili njihova očekivanja.

Zadovoljstvo korisnika je na prvom mjestu! Tu smo da saznamo potrebe i očekivanja a onda ih i ispunimo. Naš cilj su zadovoljni korisnici! 10 000 je broj zadovoljnih korisnika, i iz dana u dan taj broj se povećava.

Pročitaj više…

Snimanje emisija „Savjeti sa Dr Šoškić – Njega kože Proljeće/Ljeto“, April 2017

U aprilu mjesecu 2017. godine, u sudiju Hayat TV uradili smo snjimanje emisja „Savjeti sa Dr Šoškić – Njega kože Proljeće/Ljeto“.

Dr Samra Šoškić je specijalista dermatovenerolog, uvaženi član Evropske asocijacije dermatologa i licencirani edukator iz oblasti dermoestetike vam govori kako na najlakši način da njegujete svoju kožu, na šta treba posebno da obratite pažnju sa početkom proljeća i u ljetnom periodu. Fantastična energija, znanje i umjeće naše doktorice sigurno će vas sigurno zainteresirati. Na našem YouTube kanalu možete pregledati sve emisije – Labeffective.

Pročitaj više…

Snimanje emisija „Savjeti sa Dr Šoškić – Njega kože u zimskom periodu“, Decembar 2016

U decembru mjesecu 2016. godine, u sudiju Hayat TV uradili smo snjimanje emisja „Savjeti sa Dr Šoškić – Njega kože u zimskom periodu“. Dr Samra Šoškić je specijalista dermatovenerolog, uvaženi član Evropske asocijacije dermatologa i licencirani edukator iz oblasti dermoestetike vam govori kako na najlakši način da njegujete svoju kožu, na šta treba posebno da obratite pažnju u zimskom periodu. Fantastična energija, znanje i umjeće naše doktorice sigurno će vas sigurno zainteresirati. Na našem YouTube kanalu možete pregledati sve emisije – Labeffective.

Pročitaj više…

Promocija brenda Labeffective, maj 2015.

U maju 2015. godine u Atriumu Hotela Evropa održana je promocija Labeffective proizvoda za podmlađivanje matičnim ćelijama što je privuklo pažnju velikog broja farmaceuta, doktora iz oblasti dermatologije, drugih medicinskih stručnjaka, te brojnih medija i ličnosti iz javnog života.

Pročitaj više…

Labeffective TIM

Nekoliko uvodnih rečenica o timu Labeffective…

Pročitaj više…